«Київстар» попередив про серйозну зміну якості зв’язку

Олександр Комаров, президент компанії «Київстар», повідомив про грандіозні плани мобільного оператора. Вже до кінця поточного року оператор планує покрити всі міжнародні автомобільні дороги.

Деталі

Мобільний оператор «Київстар», наслідуючи приклад Vodafone, вирішив покрити всі автомагістралі країни. Комаров додав, що на це піде майже 700 млн.гривень. Даний проєкт планували запустити ще минулого року. Поки оператор забезпечив мобільним покриттям 4G такі автомагістралі, як Київ-Одеса, Київ-Львів, Київ-Харків, Решетилівка-Дніпро.

Вже цього року, близько 8 500 кілометрів 29 автомагістралей будуть покриті швидкісним 4G покриттям. Для цього оператору доведеться модернізувати близько 450 станцій. Наприклад, аби провести якісний Інтернет від Києва до Пирятину, оператору довелось замінити близько 55 станцій. В результаті цього, 26 населений пунктів також отримало 4G покриття. По сьогоднішній день, мешканці цих населених пунктів використали близько 540Тб мобільного Інтернету.

Ви тільки уявіть як це зручно, коли навіть в дорозі ви можете користуватись інтернетом. Ви в будь-який моменте стежите скористатись навігатором, відшукати на карті заправку, а у випадку нештатних ситуацій зв’язатись з різними службами.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.