Коли дозволять 1000 гривенями з “Дії” сплачувати комуналку

Українцям розповіли, коли можна буде сплатити за комунальні послуги “ковидною тисячею”, передбаченою в рамках державної програми “єПідтримка” для тих, хто пройшов повний курс вакцинації від коронавірусу. Так, уже у лютому 2022 року в Україні розширять програму “єПідтримка”. Таким чином, українці, які пройшли повний курс вакцинації, отримають можливість витратити тисячу гривень не лише на кіно та квитки, а й оплатити нею комуналку.

Однак поки що не ясно, людям якого віку і на які саме послуги ЖКГ дозволять витрачати “тисячу за вакцинацію”. Крім того, розширення можливостей програми “ЄПідтримка” також передбачає виплату тисячі гривень підліткам віком від 14 до 18 років, які отримали зелений сертифікат за повний курс вакцинації від COVID-19. Юні українці зможуть витратити гроші на покупку книг, походи в кіно, музеї чи театр, а також на оплату освітніх курсів чи послуг.

Слід зазначити, що уряд таке дозволило людям похилого віку старше 60 років, починаючи з лютого 2022 року, витратити “ковидну тисячу” на покупку лікарських препаратів у звичайних або онлайн аптеках.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.