Сьогодні популярний оператор мобільного зв’язку піднімає ціни

Мобільний оператор «Київстар» з 01.02.2022 ввів грандіозні зміни. Тепер низка тарифних планів припинять своє існування. В компенсацію оператор дарує абонентам безлімітний Інтернет або гроші.

Деталі

Оператор провів дослідження, що частина тарифів втратили свою популярність серед абонентів. Тому, не довго думаючи, оператор прийняв рішення закрити деякі тарифи. На зміну їм прийдуть більш сучасніші та привабливіші тарифні плани.

Оператор проаналізував потреби абонентів та дізнався, що їх більше не приваблюють такі пакети, як “День Онлайн” або суперсила на 5 Гб без оплати, яка доступна в нових тарифах.

Абоненти, тарифні плани яких закрились, отримали SMS-повідомлення з попередженням. Якщо ви вже оплатили тариф — це також не біда. «Київстар» поверне вам кошти. Для цього зателефонуйте до мобільного оператора за номером 476 або звернутись у Facebook спільноту.

Регулярні контрактні пакети, які містить від 250 до 7000 МБ перестали працювати о 23:59 31 січня.  Абоненти передплаченого зв’язку отримають безлім на 30 днів.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.