Xiaomi представила найкращі очищувачі повітря для України

Xiaomi анонсувала на світовому ринку лінійку очисників повітря Xiaomi Smart Air Purifier 4. До неї увійшли такі моделі: Xiaomi Smart Air Purifier 4, Smart Air Purifier 4 Pro та Smart Air Purifier 4 Lite. Пристрої призначені задоволення потреб різних сегментів з різними цінниками.

Найкращою моделлю є Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro. Пристрій отримав безліч нових функцій спрямованих на ефективне видалення альдегідів, а також виконання дезодоруючих, антибактеріальних і противірусних функцій в будинку, де є дитина.

Він обладнаний системою фільтрації 3-в-1, яка має технологію електростатичного заряду та механічну фільтрацію для уловлювання 99,97% забруднювачів повітря розміром до 0,3 мікрона. Модель Pro оснащена датчиками PM2,5 і PM10 для точного виявлення часток, що вдихаються, різного розміру. Вона також отримала іонізатор, який уловлює плаваючі забруднення. Крім цього, Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro може повністю фільтрувати повітря у вітальні площею 40 м2 кожні 15 хвилин.

Air Purifier 4 Pro має елегантний дизайн і режим роботи з низьким рівнем шуму в нічний час. Завдяки сенсорному OLED-екрану можна швидко переглянути різні параметри, такі як AQI, температуру та статистику вологості. Апарат можна швидко налаштувати лише парою натискань.

Ціна Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite складе 199 доларів, а Air Purifier 4 – 299 доларів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.