Київстар відключить абонентам звичні тарифи, але дасть VIP-Інтернет

Мобільний оператор «Київстар» знову вводить важливі зміни, про які повинен знати кожний абонент. Оператор закриває тарифи, але взамін дарує безлімітний Інтернет або гроші.

Деталі

Кожного року мобільні оператори оновлюють тарифна плани. Такі зміни спіткають деяких абонентів з 1 лютого. Деякі з пакетів припинять своє існування. Причина досит просто: вони втратили попит серед абонентів. Крім того, з’явились вже більш сучасні тарифи.

Оператор детально проаналізував потреби своїх абонентів та зробив таке рішення. Користувачі більш цікавляться такими пакетами, як “День Онлайн” або суперсила на 5 Гб без оплати, яка доступна в нових тарифах.

Якщо ви вже оплатили користування тарифним планом, але його планують закривати, то ви обов’язково отримаєте компенсацію. Для цього вам потрібно особисто зателефонувати на номер 466. Також ви можете написати у Facebookв офіційній спільноті.

Регулярні контрактні пакети, які містить від 250 до 7000 МБ перестануть працювати о 23:59 32 січня.  Абоненти передплаченого зв’язку отримають безлім на 30 днів.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.