Київстар змінив важливу послугу

Досить часто популярні мобільні оператори і змінюють правила користування своїми послугами. «Київстар» не став виключенням і на офіційній сторінці повідомив про важливі зміни.

Деталі

Зміни торкнуться популярної послуги, яка має назву «Маячок». Тепер вона називатиметься «StarFind» і крім назви нічого не зміниться. Ця послуга є досить корисною, але не всі абоненти знають про її існування. Послуга допоможе вам дізнатись про місцезнаходження будь-якого абонента. Для цього вам потрібно:

  1. Набрати комбінацію *147*1*4*380[___]#. В дужках ви зазначаєте номер абонента місцезнаходження якого ви хочете дізнатись;
  2. Після цього абоненту надійде SMS, яке вкаже на те, що ви хочете дізнатись його місцезнаходження;
  3. Якщо абонент згоден — ви отримаєте підтвердження також у вигляді SMS;
  4. Після цього абонент потрапить до списку Star Find.

Погодьтесь, послуга дуже корисна, наприклад, для батьків які хочуть відстежувати місцезнаходження дитини. Мобільний оператор дозволяє додати 10 номерів до списку StarFind.

Стосовно тарифів: день користування даною послугою коштує всього 5₴. За добу ви можете зробити необмежену кількість запитів. Зверніть увагу, що ви оплачуєте послугу тільки тоді, коли користуєтесь нею. Тобто, якщо ви протягом дня не зробили жодного запиту, то сума з вашого рахунку не знімається. Для тих абонентів, які активно користуються послугою, оператор пропонує придбати безлім, який коштує всього 50₴ за 4 тижні користування.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.