В «Дії» можна отримати 500 гривень за одну вакцину

Мабуть, вже всі українці знають, що за третю бустерна вакцину вони отримають 500 гривень в межах програми «єПідтримка». Які ще зміни нас очікують?

Деталі

Володимир Зеленський звернувся до всіх громадян та закликав їх не панікувати. У зверненні він також розповів про способи та заходи протидії агресорам.

Крім того, президент розповів про чергові зміни у програмі «єПідтримка». Тепер літні люди зможуть купити на президентську ти яку ліки.

Анонсувалось програма «єСубсидія». Малозабезпечені люди можуть розраховувати на те, що їм будуть видавати допомого на оплату комунальних рахунків.

Президент розповів, що програма «єПідтримка» розшириться на молодих громадян віком 14-18 років. Вони зможуть витратити свою 1000 грн не тільки на кіно, театри, спорт, книги та подорожі, а і на освітні курси, послуги та програми.

Ще одне нововведення — додаткові виплати за «бустер». Українці після третьої дози вакцини отримають 500 грн на додачу до 1000 грн за перші дві.

Грошова підтримка також буде доступною для підлітків віком від 14 до 18 років. Поступово розширюються галузі, де можна витратити бонусні кошти. Тепер «єПідтримка» стала доступною й для освітньої сфери. На кошти підлітки зможуть записатись на курс або ж витратити на освітні програми.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.