Новий мобільний оператор знищить Київстар, Vodafone та lifecell найдешевшим тарифом 2022 року

Мобільний оператор LycaMobile склав гідну конкуренцію компаніям “Великої трійки” Київстар, Vodafone та lifecell, головним чином низькими тарифами на зв’язок. Так, вартість одного з популярних пакетів послуг коштує користувачам лише від 40 гривень на місяць і підходить тим, що часто дзвонить на інші номери та не часто користуються мобільним інтернетом поза домом.

Тариф називає “Все в одному S”. Багато клієнтів операторів “полюють” за пакетами послуг з низькою вартістю і не потребують великої кількості ГБ та хвилин для дзвінків, проте хочуть залишатися на зв’язку та вільно зв’язуватися з близькими.

Так, тариф надає 650 хвилин на інші номери, безліміт на LycaMobile, необмежені дзвінки на LycaMobile у 21 країні світу (приємний бонус, враховуючи те, що компанія – міжнародний оператор). Також у пакет входять 50 СМС та 8 ГБ інтернету.

Вартість – від 40 гривень на місяць. Якщо абонент вибирає оплачувати зв’язок помісячно, то ціна становитиме 50 грн у зв’язку з акційними умовами. Якщо вибере зробити передоплату за 3, 6 та 12 місяців, то вартість знизиться до 45 грн, 42,5 грн та 40 грн на місяць відповідно. Тобто забути про абонплату на рік можна, сплативши лише 480 гривень.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.