Xiaomi показала в дії нову бічну панель MIUI 13

Нещодавно китайська компанія Xiaomi анонсувала MIUI 13 на світовому ринку і почала розповсюджувати оновлення для глобальних версій своїх пристроїв. Глобальна збірка Xiaomi отримала безліч нових функцій, серед яких – нова бічна панель програм, яка повинна змінити спосіб взаємодії користувачів з інтерфейсом MIUI та підвищити продуктивність системи.

На офіційному сайті Xiaomi робота нової бічної панелі MIUI 13 продемонстрована на представленому торік планшеті Pad 5. Вона викликається простим жестом – потрібно провести пальцем у напрямку від краю екрана до центру. Після цього перед користувачем відкриється панель з іконками найчастіше використовуваних або додаткових програм. Які програми будуть відображатися на цій панелі, користувачі можуть налаштувати самостійно.

Найцікавіше, що коли ви натиснете на будь-який додаток на бічній панелі, воно відкриється прямо в плаваючому вікні. Завдяки цьому користувачі зможуть виконувати кілька завдань одночасно, наприклад, робити нотатки під час перегляду відео або надсилати повідомлення до WhatsApp під час читання статті.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.