Як відновити листування WhatsApp на смартфонах Xiaomi

На сьогоднішній день одним із найпопулярніших месенджерів у всіх країнах світу є WhatsApp. Справа в тому, що за наявності інтернету спілкування в даному месенджері (як і в будь-якому іншому) є безкоштовним. Навіть перебуваючи в іншій країні, ви можете з легкістю телефонувати зі своїми друзями та родичами, обмінюватися фотографіями, відео та іншою інформацією. Але що робити, якщо діалог у WhatsApp загубився або був випадково видалений? Ми розповімо способи повернути зниклі діалоги, можливо, якийсь із них зможе вам допомогти.

Відновлення з резервної копії Google

Оскільки кожен контакт у WhatsApp прив’язаний до конкретного телефонного номера, а номер синхронізуються з хмарними сервісами Google, ви можете скористатися їхніми службами. Що потрібно робити? Відкрийте на Вашому смартфоні «Налаштування», потім перейдіть до розділу «Google» і виберіть опцію «Відновлення контактів». Трохи нижче ви зможете побачити резервну копію, з якої буде відбуватися відновлення. Після відновлення контакти з’являться не лише у телефонній книзі.

Відновлення через програму WhatsApp

Як це часто й буває, найпростіший спосіб виявляється найдієвішим. За замовчуванням програма WhatsApp робить резервну копію діалогів у вашому хмарному сховищі Google Диск. Зайшовши в налаштування WhatsApp, далі знайшовши розділи > Чати > Резервна копія чатів користувачам може легко перенести діалоги або відновити. Це зручно робити при переході на новий пристрій або випадку втрати вашого смартфона. Також зберегти діалоги та відновити їх можна в режимі офлайн на карті пам’яті. Детальну інформацію можна знайти на офіційному сайті месенджера.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.