Онлайн трансляція офіційного представлення Xiaomi Redmi Note 11 розпочалась

Xiaomi відкриває 2022 рік глобальною презентацією серії Redmi Note 11 із фокусом на доступні флагманські технології та дивовижні функції. У 2019 році ми представили 48 Мп камеру флагманського рівня у нашому Redmi Note 7. Із Redmi Note 8 ми представили першу у смартфонах серії Redmi Note камеру на 64 Мп. Швидку зарядку потужністю 33 Вт було вперше використано у серії Redmi Note 9, а серія Redmi Note 10 запропонувала користувачам та фанам неймовірну основну камеру на 108 Мп за доступною ціною, завдяки чому отримала безліч нагород від світових ЗМІ.

Наша родина Redmi Note завжди готова прийняти виклик, витримуючи безліч випробувань ‒ від космосу до Антарктиди. Серія Redmi Note 11 продовжує традицію та зустріне нові виклики. Цього року ми раді оголосити, що серія Redmi Note 11 матиме ще кращі функції та ще потужніші характеристики у сегменті середнього класу.

 

Ми у Xiaomi цінуємо вашу підтримку. Будь ласка, стежте за новинами та приєднуйтеся до першої цього року презентації Xiaomi 26 січня, о 14:00 за Києвом.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.