Домашній інтернет із швидкістю 5 Гбіт/с за ціною бюджетного смартфона Xiaomi

У США почали підключати домашній інтернет із швидкістю 5 Гбіт/с. Що місяць, як бюджетний смартфон Xiaomi. Цікаво, коли подібне з’явиться і в Україні? Американський телекомунікаційний гігант AT&T почав пропонувати своїм користувачам домашній інтернет зі швидкістю до 2 та 5 Гбіт. Щоправда, ціна послуги відповідно висока.

Повідомляється, що доступ до швидшого інтернету потенційно можуть отримати близько 5,2 млн абонентів у більш ніж 70 мегаполісах. У тому числі пропозиція доступна жителям Атланти, Далласа, Канзас-Сіті, Лос-Анджелеса та Нового Орлеана. Але варто розуміти, що вартість послуги також є високою. Наприклад, тариф на 2 Гбіт/сек оцінено в 110 доларів на місяць, тоді як варіант з 5 Гбіт/сек – у 180 доларів на місяць.

Для порівняння, за схожою ціною Xiaomi продає повноцінний смартфон – Redmi Note 10 Lite, за який вже на старті просили 190 доларів.

Що цікаво, у США важко назвати доступними і базовіші тарифи на інтернет. Та ж AT&T пропонує доступ на швидкості в 500 Мбіт/сек за 65 доларів, а 300-мегабітний інтернет за 55 доларів. І це все щомісячна плата.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.