“Київстар” показав абонентам найдешевий тариф з безлімітом і масою фішок

Мало хто з мобільних операторів розробляє спеціальні тарифи для певного прошарку населення. Проте, оператор «Київстар» піклується про своїх літніх абонентів та нагадує, які спеціальні тарифи можуть підключити ці громадяни.

Деталі

Вперше цей задум був втілений в січні 2020 року. За два роки кількість користувачів цими тарифами перетнула за 400 тисяч користувачів. Найдешевший тариф «Дзвінки для батьків» коштує 75 гривень та доступний лоя підключенням громадянам від 60 років або інвалідам.

«Київстар» також розробив тариф «Інтернет для батьків», де в пакет входять 5000 мегабайтів мобільного Інтернету. За цю ціну абоненти отримають безлімітні дзвінки всередині мережі, а соціальні мережами та месенджерами можна користуватись без тарифікації. Вартість становить 100 гривень.

Чверть користувачів обрали тариф з інтернетом, а 75% абонентів надали перевагу більш дешевшому тарифу. За статистикою, пенсіонери витрачають лише 200 мегабайт Інтернету, натомість розмовляють близько 950 хвилин на місяць.

Крім того, абоненти даних тарифів зможуть підключити «Київстар ТБ» без передоплати.

Для того, аби підключити тариф необхідно всього відвідати відділення «Київстару» та надати документи, що підтверджують інвалідність або вік. Пенсійне посвідчення можна показати у додатку «Дія».

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.