Офіційна відповідь чи стане вхід до програми “Дія” платним

Українцям відповіли, чи стане вхід до програми “Дія” платним. Програма “Дія” не почне стягувати плату за вхід до програми. Так, починаючи з наступного місяця, користуватися популярним в українців ідентифікатором BankID можна буде лише на оплатній основі – НБУ встановив тарифи на його використання. Нацбанк вирішив запровадити плату за використання ідентифікатора керівництво регулятора на тлі високого попиту на послуги BankID, який збільшується з кожним днем. При цьому у прес-службі Міністерства цифрової інформації дали офіційний коментар щодо інформації, взятої зі статті сайту China-Review.

 

Так, керівництво Національного банку України вже встигло визначитись із тарифами на використання BankID – підключитися до системи можна буде за 2 500 грн. А ось вартість підключення наступного абонентського вузла становитиме 2000 грн. Тим часом, підключення на місяць коштуватиме 600 грн, плата за кожен вхід утримуватиметься у розмірі 10 коп. До того ж у наведених вище тарифах не враховано ПДВ.

Щодо входу в додатки “Дія” за допомогою Приват24, то він, як і раніше, буде безкоштовним. Це означає, що клієнтам ПриватБанку нічого не зміниться.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.