Як створити аватар для метавсесвіту: Instagram, WhatsApp та Facebook

Компанія Meta, що володіє такими популярними сервісами, як Instagram, WhatsApp та Facebook, дозволила користувачам створювати аватари. Це тривимірні віртуальні фігурки, які можуть використовуватися в метавсесвіті Meta.

Аватарка може бути схожа на користувача, тобто є його віртуальною копією, але можна зробити її не схожою на себе. Раніше їх могли створювати лише учасники бета-тесту, а тепер ця можливість відкрита всім.

 

Створити аватар можна у додатку Instagram. Для цього запустіть його і через кнопку профілю перейдіть в “Параметри” -> “Акаунт” -> “Аватари”. Якщо розділу «Аватари» немає, оновіть Instagram до найновішої версії.

На вибір безліч налаштувань індивідуальних особливостей, у тому числі статури, тобто по суті ви складаєте власний фоторобот. Щоб було простіше вибрати колір шкіри, форму носа, колір очей та інше, можна відразу включити фронтальну камеру – так ви зможете в процесі налаштування зіставляти створюваний аватар зі своїм зображенням. Далі можна вибрати собі одяг та різні прикраси.

В даний час можливості використання аватара дуже обмежені, його можна тільки додавати як стікер в історіях Instagram. З розвитком метавсесвіту такі аватари будуть знаходити все більш широке застосування у різних сервісах Meta.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.