Київстар, Vodafone та lifecell показали послуги, які надаються безкоштовно

Київстар, Vodafone та lifecell турбуються про зручність своїх абонентів, тому постійно поповнюють список послуг безкоштовних та за додаткову плату, які спростять життя українцям.

Київстар ТБ

Додаток від Київстару містить велику медіатеку з відео, у тому числі з популярними фільмами, серіалами та шоу, а також з можливістю дивитися телеканали. Завантажити додаток з Play Market або з сайту компанії може кожен абонент абсолютно безкоштовно, навіть надається гарантовано доступ до певної кількості контенту без оплати, тому що без вибору тарифу всім автоматично підключають пакет “Легкий”. Дивитися можна зі смартфона, планшета та Smart TV. Якщо вам потрібний розширений доступ до більшого числа відео та телеканалів, можна вибрати на сторінці послуги найкращий. Ціна – від 100 грн до 200 грн на місяць.

 

Vodafone

Зручна програма від Vodafone, яку можуть завантажити всі абоненти оператора, хоча більший функціонал надається клієнтам Передоплати, у зв’язку з тим, що за допомогою послуги здійснюються платежі з прив’язкою банківської картки. Можна зручно переказати кошти через програму з картки на мобільний рахунок, з функцією “Розділити рахунок” сплатити з друзями загальну суму або зібрати потрібну з функцією “Скинутися грошима”. Також можна сплачувати понад 200 послуг у категоріях: мобільний зв’язок, комунальні платежі, ігри, банки та фінансові послуги, інтернет тощо.

Докладніше можна прочитати на сайті компанії.

lifebox від lifecell

Ще один гідний додаток від мобільного оператора. Місця в пам’яті телефону або в хмарних сховищах може закінчитися, тому частину файлів було б зручно зберігати окремо. Для цього створено сховище lifebox, яке гарантує кожному абоненту 5 ГБ пам’яті безкоштовно. Можна завантажити туди фото, музику, відео та інші файли. Причому використовувати сховище можна як зі смартфона, так і з веб-версії на комп’ютері/ноутбуку. Якщо клієнт хоче розширити пам’ять у своєму “боксі”, може вибрати на сайті компанії потрібний тариф. Наприклад, ціна на місяць за 50 ГБ лише 24,99 грн, а за 500 ГБ – 52,99 грн на місяць.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.