Найбюджетніші тарифні плани від «Київстар»

Пройшов лише місяць від початку нового року, проте мобільні оператори вже починають піднімати вартість на свої тарифні плани. Виключенням не став «Київстар», поки найдешевшим залишається пакет «Смачний» з вартістю 125₴ за 4 тижні користування.

Деталі

Вищеописний тариф надає абонентам кожного місяця 20 гігабайт інтернету, безлімітні дзвінки на номери «Київстар», 300 хвилин на дзвінки інших мобільних операторів та закордон. Більше того, абоненти мають доступ до 14 додатків без сплати за трафік.

Абонентам варто пам’ятати що вони можуть скористатися функцію яка має назву «суперсили». Таким чином, ви можете підключити додаткові інтернет, отримати більше дзвінків за кордон , підключити «Київстар ТВ», більше SMS або ж отримати додаткову SIM-карту для ще одного пристрою.

«Дзвінки для батьків»

Ще один бюджетний тарифний план від «Київстар», який призначений для людей, які майже не користується мобільним інтернетом. За 70₴ за 4 тижні користування ви отримуєте: 100Мб мобільного Інтернету, безлімітні дзвінки на номери «Київстар». Якщо ви хочете зателефонувати на номери інших мобільних операторів, то хвилина спілкування буде коштувати 0,6₴.

«Love»

Це також дуже популярний тариф серед  абонентів «Київстару». Тариф надасть вам змогу близько 20 годин телефонувати на номери інших мобільних операторів. Крім того, близько 56 додатків не тарифікуються мобільним інтернетом.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.