Нова тема Colorfu для MIUI 12 вразила красками всіх фанатів Xiaomi

Сьогодні ми приготували вам нову роботу дизайнера agit77, яка застосовується на два режими. Тема з гарним іконопаком на 400 значків, чудовою шторкою та центром управління, кнопочки у дзвонилці також у стилі теми. Взагалі тема яскрава і світла, навіть весела, тому що в ній вдало підібрані шпалери та значки, компоненти дзвонилки та центру керування/шторки.

На екрані блокування доступні музичний програвач та камера. Параметри локсрину доступні після введення пароля. Також унизу є три лічильники – пропущених дзвінків, непрочитаних повідомлень та крокоміра. Віджет на робочому столі відкриває годинник і погоду, але не показує число, що виглядає трохи дивно), але автору можна пробачити, тому що він турок) Значки барвисті та яскраві. Сітка робочого столу 4*6, 5*6. У папках кількість колонок розширено до 4 ряду.

У рядку стану кольорові індикатори мережі, Інтернету, Wi-Fi та батареї. Для тих, хто використовує шторку в згорнутій 5, в розгорнутій 4 ярлики. Повідомлення на окремих підкладках. У центрі управління активовано оператора стільникового зв’язку. У дзвонилці англійський номеронабирач з жовтогарячими кнопками, які на темному режимі виглядають чудово) І не тільки вони, але й тогли теж здорово розбавляють чорний фон. Фото вихідного дзвінка звичайне.

Тест на RN 10 Pro (MIUI 12.5, Android 11) – застосувалася добре і так само чудово виглядає. Для власників дзвонилки від Гугла нагадаю, що темами вони не змінюються.
Дивимося скріншоти світлої версії теми:

Після перемикання на темний режим результат такий:

Тема доступна у регіонах Індія. Після застосування рекомендується перезавантаження пристрою (!)
Завантажити

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.