Vodafone почав випускати SIM-картки майбутнього

Vodafone – мобільний оператор компаній “Великої трійки”, який радує абонентів вигідними тарифами та зручними нововведеннями. Цього разу компанія оголосила про те, що на клієнтів чекають важливі зміни. У тому числі, SIM-картки для смартфонів стануть екологічнішими завдяки новому формату half-sized. Нововведення набудуть чинності з квітня 2022 року.

Нові “половинні” SIM-карти від Vodafone відрізнятимуться зменшеним розміром власника – звідси і назва формату “half-sized”. Таке рішення компанії дозволить знизити споживання пластику та спростити логістику. Відповідно до заяви Vodafone, зменшення власника для SIM-карт вдвічі дозволить заощадити до 15 тонн пластику за рік, що робить їх більш екологічними.

“Використовуваний нині класичний власник SIM-карти має стандартний розмір банківської картки (86 х 54 мм). Пропонований новий формат власника – вдвічі менший (43 х 54 мм). Перехід на формат half-sized SIM дозволить “Vodafone Україна” знизити споживання пластику вдвічі , а також спростить логістичні процеси – для цих карток знадобиться вдвічі менше пакувальних матеріалів та місць для їх зберігання”, – йдеться в анонсі.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.