Київстар показав тарифи для бідних з інтернетом в 2022 році

Українцям розповіли про вигідні тарифи від мобільного оператора Київстар. Так, тарифний план від Київстар під назвою “Смачний” пропонує користувачам низку переваг за 125 гривень. Зокрема, підключивши його користувачі отримають: 20 ГБ мобільного Інтернету, безлімітні дзвінки на номери “Київстару”, 300 хвилин на дзвінки на інші номери та за кордон, а також доступ без трафіку до 14 додатків.

Крім того, кожен абонент може підключити “суперсилу”, яку віддасть перевагу. Наприклад, додатковий Інтернет-трафік, дзвінки за кордон, SMS, онлайн телебачення “Київстар ТВ” або можливість отримати додаткову сімку для планшета. На додаток до цього за 150 гривень можна придбати тариф Love, який містить вже близько 20 годин дзвінків на номери інших мобільних операторів і не тарифікується для 56 додатків, включаючи телеграми, вайбери, фейсбуки та інші популярні соцмережі.

А ось найпопулярнішим тарифним планом залишаються “Дзвінки для батьків” та “Київстар сім’я” – їхня вартість становить 75 і 100 гривень. Тариф надає користувачам 100 Мб мобільного трафіку, а хвилина спілкування на інші мережі та стаціонарні телефони коштує 0,6 гривень. А «Київстар сім’я» надає 6 ГБ мобільного Інтернету та безлімітні дзвінки всередині мережі. До того ж, тариф пропонує 60 SMS на номери по Україні.

Щодо решти тарифів, то їхня вартість становитиме більше. Так, максимальна ціна тарифу від Київстару – 500 грн.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.