Секрети Xiaomi: як прискорити роботу дешевих смартфонів на MIUI

Останнім часом продуктивність смартфонів суттєво зросла. Тепер немає величезної різниці між Android-пристроями та iPhone, оскільки всі флагманські апарати працюють дуже спритно, дозволяючи промальовувати всю красу у високій роздільній здатності і в підвищеній частотою кадрів. Куди більше питань до бюджетних пристроїв, оскільки менша продуктивність разом зі складнощами оптимізації прошивки (пов’язаними з величезною фрагментацією та нескінченним набором заліза) призводить до гальм та фризів. Ми розповімо про те, як підвищити швидкість роботи бюджетного пристрою Xiaomi, Redmi, Poco, що працюють під управлінням прошивки MIUI.


Насамперед ми хотіли сказати, що всі маніпуляції з вашим гаджетом виготовляються на ваш страх і ризик, тому варто зайвий раз задуматися про можливі наслідки. Якщо ж ви готові до всього, то заходимо в магазин Google Play і завантажуємо безкоштовну програму SetEdit, в якій будуть проводитися всі маніпуляції. Перший крок буде пов’язаний із зміною промальовування. Тиснемо в програмі на плюсик (NEW SETTING) і додаємо параметр windowsmgr.max_events_per_sec зі значенням 150.

Також можна спробувати додати параметри ro.min.fling_velocity, ro.max.fling_velocity та ro.min_pointer_dur зі значеннями 8000, 12000 та 8 відповідно. Подібні налаштування повинні призвести до більш плавного промальовування анімації та підвищення продуктивності смартфона. Після внесення змін необхідно все зберегти та перезавантажити смартфон.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.