Шахраї крадуть гроші з карток ПриватБанку

Клієнтка ПриватБанку поскаржилася, що з її карток вкрали 100 тисяч, і їй тепер потрібно виплачувати кредит банку. Так, за словами клієнтки, у події винна неналежна реакція служби безпеки банку. При цьому вона наголосила, що вже звернулася до правоохоронців.

“Вкрали гроші з карток. З кредитної 72 тисячі гривень, з особистої 16 тисяч гривень. Подала заяву в поліцію, оформила заявку на шахрайство. А банк зараз робить вигляд, що це моя вина. І я повинна платити кредит. Хоча коли це відбувалося, я намагалася блокувати карти…оскільки списання було за 4 операції.Дозвонитися в банк неможливо. Система безпеки взагалі не працює! Мало того зараз тероризують, щоб я сплатила кредит, який вкрали через приват 24!”, – розповіла вона.

У відповідь на цю скаргу в ПриватБанку висловили жаль, що клієнтці довелося зіткнутися з подібною ситуацією. При цьому в банку пояснили, що їх програмні та технічні засоби, що дозволяють запобігти шахрайським діям з боку третіх осіб, постійно модернізуються.

“На жаль, в описаній вище ситуації банк обмежений у своїх можливостях. Оскарження платежів проводиться за правилами міжнародної платіжної системи, що діють для всіх гравців на ринку. У деяких випадках списання не можуть бути оскаржені як шахрайські, наприклад, якщо був введений одноразовий пароль 3D Secure для підтвердження оплати, як і було у вашому випадку. Це питання було ретельно розглянуте нашими спеціалістами і за результатом ви були повідомлені. Додатково, вам на пошту було надіслано листа з офіційною відповіддю”, – йдеться у повідомленні.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.