Секрети MIUI: як відновити видалені контакти на Xiaomi

Раніше, щоб зберегти номер людини, довелося записувати його ручкою в спеціальний зошит або телефонний довідник. З появою мобільних телефонів та смартфонів необхідність у цьому зникла, оскільки вся інформація та всі контакти зберігаються у пам’яті вашого мобільного гаджета. Однак, може виникнути ситуація, коли користувач втрачає доступ до книги контактів або випадково видаляє конкретні записи. Ми розповімо про кілька способів відновлення контактів, які допоможуть врятувати власників смартфонів Xiaomi, Redmi, Poco, які працюють під керуванням фірмового прошивки MIUI.

Компанія Xiaomi поступово перетворює власну прошивку на цифрову екосистему, яка синхронізується з різною розумною технікою, вміє хмарні сховища та багато інших корисних фішок. Що треба робити? Просто заходимо на офіційний сайт Mi Cloud, входимо під своїм обліковим записом, далі знаходимо розділ “Контакти” та відновлюємо їх.

Оскільки всі смартфони (крім iPhone) працюють на базі Android, незважаючи на різні оболонки та надбудови, можна скористатися і хмарним сховищем Google. Принцип роботи той же, що і з Mi Cloud – авторизуємося під своїм обліковим записом та відновлюємо. Тут є “кошик”, куди потрапляють контакти після видалення. Якщо ж хмарні сховища не допомогли, то можна скористатися утилітою EaseUS Data Recovery Wizard, яка працює з комп’ютера (необхідно підключити смартфон кабелем) або додатком за типом Undeleter, яке необхідно встановлювати на смартфон.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.