Смартфон Redmi Note 11S стане телефоном для бідних з крутими характеристикими

Минулого року компанія Redmi представила лінійку Redmi Note 11, при цьому старша версія під назвою Redmi Note 11 Pro+ підтримує технологію швидкого заряджання потужністю 120 Вт. Жоден інший смартфон у цій ціновій категорії (2000 юанів або близько 310 доларів) не підтримує таку швидку зарядку. Redmi Note 11 Pro+ називають «королем швидкої зарядки», враховуючи потужність зарядки і ціну, що підтримується. Тепер Redmi збирається випустити нового члена серії Note, який вийде під назвою Redmi Note 11S. Як уже повідомлялося буквально вчора, Redmi Note 11S вийде на світовий ринок наприкінці лютого.

Подробиць про смартфон поки небагато, проте повідомляється, що він коштуватиме близько 1000 юанів або 157 доларів, при цьому пристрій підтримуватиме швидку зарядку до 120 Вт. Якщо це правда, то Redmi збирається підняти планку на новий рівень, випустивши настільки доступний смартфон з рекордно швидкою зарядкою.

За чутками, Redmi Note 11S буде обладнано однокристальною системою MediaTek Dimensity. При цьому очікується, що телефон працюватиме у мережах 4G, хоча вчора повідомлялося про підтримку 5G. Також відомо, що пристрій буде оснащений екраном із підтримкою частоти оновлення зображення 90 Гц. В основній камері будуть використовуватися датчики зображення роздільною здатністю 108, 8 та 2 Мп, фронтальна камера буде 13-мегапіксельною. Представивши серію Redmi Note 11 минулої осені, Вейбінг, генеральний менеджер бренду Redmi, підтвердив, що серія Redmi Note оновлюватиметься тепер двічі на рік.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.