Живі шпалери з MIUI 13 та нові можливості галереї Xiaomi

Ще до презентації MIUI 13 ми говорили, що в міру сил і можливостей ми знайомитимо вас з новими версіями програм, які можна випробувати на наших смартфонах, не чекаючи нової версії системи.

Почнемо з оновлення програм «Галерея» та «Редактор зображень», які отримали кілька нових функцій та налаштувань.

У MIUI 13 в основному меню (крім альбомів та фото) з’явиться ще один пункт, де штучний інтелект сортуватиме фото за категоріями.

У Xiaomi заявляють, що сортування буде найточнішим і зручнішим серед усіх подібних додатків.
На жаль на глобальних прошивках це налаштування поки недоступне, але з’явиться в одній з найближчих версій (відомо як вийде). А поки що була покращена анімація переходів між альбомами та загальна плавність роботи програми.

А ось редактор зображень обзавівся відразу декількома корисними налаштуваннями, серед яких хочу зазначити:

Оновлення стікерів
Завдяки кільком встановленим темам, користувач може додавати на зображення спеціальні тематичні стікери. Наприклад, можна зручно вказувати на певний елемент знімка екрана, або просто створювати цікаві композиції.

 

Розширені можливості додавання тексту
По суті це ті ж стікери, з тією різницею, що текст, його колір і масштаб можна змінювати як ви забажаєте. За своїм досвідом скажу, що ця функція справді спрощує взаємодію із зображеннями.

Крім цього «Редактор зображень» був оптимізований і тепер ефекти, стилі фотографій, а також різні анімовані елементи працюю і завантажуються набагато швидше.

Всі шпалери з MIUI 13
Декілька читачів помітили, що після останнього оновлення MIUI, перестали працювати так звані «Супер шпалери». Справа в тому, що інсталятор був оновлений до актуальної версії (як і файли самих зображень).

Я подумав, що одним не зайвим буде розповісти де скачати і як встановити на ваш смартфон Xiaomi «живі шпалери» з MIUI 13 (статичні публікував трохи раніше).

Наприкінці статті ви знайдете посилання на мій телеграм канал, в якому будуть розміщені два архіви:

Супер шпалери та новий установник
Живий шпалери з MIUI 13
Завантаживши перший архів, вам просто потрібно встановити кожен із файлів, а потім зайти в додаток «Теми» -> значок чоловічка -> Шпалери -> Супершпалери

Для встановлення анімованих зображень із MIUI 13 потрібно зайти в Play Store і встановити програму «Шпалери Google». Після цього завантажуєте архів із зображеннями, де кожен файл є звичайним apk, зручним для встановлення.

Усього в архіві 19 різних варіантів зображень, розбитих на дві категорії
Вибираєте фон, що вподобався, встановлюєте на телефон, після цього заходьте в раніше завантажений додаток і знаходите вкладку «Живі шпалери». Потім вам залишиться тільки застосувати фон, що сподобався, для робочого столу і екрана блокування.

 

Слід зазначити, що у папці «Crystallization» не всі зображення використовуються на екран блокування, це відбувається через несумісність. Про проблему вже відомо, як тільки буде рішення, я дам вам знати. Але загалом “Живі шпалери” з MIUI 13 мені дуже сподобалися.

Архів зі шпалерами з MIUI 13 тут

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.