Sony прокачала телевізори Bravia XR

Компанія Sony відновила серію телевізорів Bravia XR. Моделі MASTER Series Z9K 8K та X95K 4K отримали екрани mini LED, лінійка X90K – LED-підсвічування, а MASTER Series A95K, A90K та A80K – OLED-матриці.

Аналогічно попередникам всі новинки оснащені інтелектуальним процесором Cognitive Processor XR, на базі якого працюють фірмові технології для створення ефекту повного занурення при перегляді контенту. Наприклад, XR Backlight Master Drive у моделях Z9K та X95K з високою точністю керує підсвічуванням Mini LED нового покоління, забезпечуючи насичений та глибокий чорний, а також природні відтінки без відблисків та ореолів навколо світлих ділянок.

Завдяки Cognitive Processor XR повною мірою реалізується і технологія XR Triluminos Max у новому телевізорі A95K, в якому OLED-матриця за допомогою мільйонів окремих пікселів, що самопідсвічуються, здатна передавати більше відтінків. За звук в OLED-телевізорах відповідає технологія Acoustic Surface Audio+, а в моделях з LED-підсвічуванням – Acoustic Multi-Audio. Обидва рішення точно формують позиціонування звуку відповідно до того, що відбувається на екрані.

Спільно з Netflix Sony представила режим Netflix Adaptive Calibrated Mode, при якому телевізор автоматично регулює обробку зображень залежно від навколишнього освітлення. Крім того, новинки підтримують режим калібрування Sony BRAVIA CORE Calibrated Mode для автоматичного налаштування картинки, щоб воно виглядало так, як задумав творець. Всі телевізори BRAVIA XR 2022 року вийшли з маркуванням «Чудово для PlayStation 5», що гарантує наявність функцій «Автоматичне калібрування HDR» та «Автовизначення Режиму Зображення».

Ще однією особливістю нових телевізорів Sony стала камера BRAVIA CAM, яка розпізнає розташування користувачів і оптимізує зображення і звук. Вона також підтримує керування жестами, може бути використана для відеочату та здатна розпізнати, коли користувачі більше не знаходяться перед телевізором, автоматично зменшуючи яскравість дисплея для економії енергії.

Інформація про ціни та доступність новинок буде оголошена пізніше.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.