Офіційний анонс смартфона Realme GT 2 Pro: преміум-клас для бідних

Realme представила флагманське сімейство Realme GT 2 – перших новинок бренду у новому 2022 році. Очолює його націлена на преміум-сегмент модель Realme GT 2 Pro, що поєднує в собі не лише топову начинку та стильний дизайн із задньою кришкою з еко-матеріалу, а й якісні камери. Представлені вони 50-Мп головним сенсором IMX766 з OIS-стабілізацією, 50-Мп ширіком з першим у мобільній індустрії 150-градусним кутом захоплення (типу риб’яче око) та 2-Мп камерою-мікроскопом. На допомогу останній блок камер включає відразу два LED-спалахи.

З точки зору дизайну Realme GT 2 Pro готовий похвалитися найтоншими рамками навколо плоского 6.7″ QHD+ AMOLED E4-дисплея з динамічною частотою до 120 Гц і отвором 32-Мп фронталки в лівому кутку. Захищає його скло Gorilla Glass Victus, тоді як ззаду, від версії, девайс пропонує матове скло або особливе еко-покриття, що на дотик нагадує папір.


“Під капотом” встановлений топовий чіпсет Snapdragon 8 Gen 1 з випарною камерою величезної площі, що охолоджує його (4129 мм²). За автономність новинки відповідає акумулятор на 5000 мАч зі швидкою 65-Вт зарядкою, а з коробки апарат зустріне попередньо встановленою оболонкою Realme UI 3.0 на базі Android 12.

Другою новинкою дня стала молодша модель Realme GT 2, яка відрізняється від “прошки” злегка зменшеним до 6,62″ дисплеєм FHD+, чіпом Snapdragon 888 і набором камер: місце 32-Мп фронталки зайняв 16-Мп сенсор, а 50-Мп ширик замінено на 8-Мп аналог Ну а зовні і зовсім майже не відрізняється від недавнього Realme GT Neo 2 – різниця лише в кольорах і наявності “паперових” еко-версій.


На китайські прилавки новинки серії Realme GT 2 надійдуть 7 січня у чотирьох кольорах: чорному та синьому (скло, текстура “під метал”), а також білому та зеленому (паперове еко-покриття). Ціни стартують з 3899 юанів (16590 гривень) за мінімальну конфігурацію Realme GT 2 Pro на 8/128 ГБ і з 2699 юанів (11484 гривень) за базовий Realme GT 2. Приємним бонусом стануть офіційно заявлені чотири роки програмної підтримки. Плани з міжнародного релізу поки що не озвучуються.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.