Телевізори Samsung зможуть купувати та продавати блокчейн

NFT Platform з’явиться на моделях лінійок Micro LED, Neo QLED та The Frame. Розумні телевізори все активніше претендують на роль головного домашнього пристрою. Зокрема, телевізори Samsung, як ми щойно говорили, перетворюються на повноцінну ігрову платформу завдяки підтримці GeForce Now та Google Stadia. А ще корейський гігант додав до своїх телевізорів екосистему NFT.

Компанія повідомила, що додаток NFT Platform дозволить користувачам знаходити, купувати та продавати відповідно токени. NFT Platform буде доступна на телевізорах лінійок Micro LED, Neo QLED та The Frame.

NFT Platform підтримує кілька торгових майданчиків з NFT, так що користувачі зможуть не тільки оцінити той чи інший токен візуально, але й подивитись подробиці, включаючи дані про автора та метадані блокчейна. Також Samsung заявила деяку технологію Smart Calibration, яка повинна допомогти відрегулювати налаштування телевізора відповідно до специфікацій того чи іншого NFT, щоб зображення відтворювалося на телевізорі з максимальною достовірністю.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.