В ПриватБанка появилися проблеми з виплатами грошей від держави

ПриватБанк – один із банків, який бере участь у програмі “єПідтримка”, завдяки якій українці можуть отримати виплату від держави за повний курс вакцинації. Виплата у розмірі 1000 гривень може прийти на рахунок не одразу після оформлення, через що виникають проблеми у деяких клієнтів фінустанови.

“Карта “єПідтримка” відкрита 16 грудня 2021 року. Коштів досі немає. Роблю висновки, що треба шукати новий банк, бо з Приватом я вже надто довго. Додам, що мої друзі відкрили “єПідтримку” пізніше, але гроші вже отримали”, – поскаржився rozcharovana.

Підтримка Приватбанку на порталі оперативно відповіла на запит клієнта. У банку зазначили, що виплата “тисячі за вакцинацію” справді можуть прийти на рахунок із затримкою.

“Грошову підтримку такого масштабу і в такі обмежені терміни Україна реалізує вперше і тому можуть виникати і виникають різні труднощі. Але ми зараз робимо все можливе, щоб ви отримали свої кошти одразу, як ми отримаємо їх від держави. Якщо ви маєте відкриту картку підтримки, і подану заявку в Дії – незабаром кошти вам надійдуть, а ми вас проінформуємо. Ми прийматимемо платежі до 13.00 31.12 та почнемо знову 04.01.2022 р”, – йдеться у відповіді держбанку.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.