Нова пошта почала виплачувати гроші за вкрадені або пошкоджені посилки

Клієнтка Нової пошти поскаржилася, що у компанії викрали речі з її надісланої посилки. Так, за словами клієнтки, вона надіслала своєму батькові посилку, проте вона прийшла йому не в повному складі. При цьому вона наголосила, що при ній посилка була упакована і наклейка була на шві пакета, а коли вона прийшла, то вже не була повноцінною.

“Нова пошта мене вперше підставила. Я відправила своєму батькові посилку, що прийшла не в повному складі. При мені посилка була упакована і наклейка була на шві пакета. А приїхала вона не повноцінною і наклейка була вже в іншому місці. Бо це був сюрприз, тато не міг знати, чого там не вистачає. Мій пронизник, треба було все розповісти і щоб він знав. Але суть не в цьому. Хто розкриває пакети на новій пошті і чому звідти дістають чужі речі? – Розповіла вона.

До того ж клієнтка порадила додати до списку обов’язків працівників Нової пошти перевіряти справжню вагу посилки.

“Пі.Си. Додайте до списку обов’язків працівників – перевіряти справжню вагу посилки. Тому що виходить дичина. Справжня вага 300г, а написано 2 кг. Дякую”, – додала вона.

У відповідь на скаргу у Новій пошті вибачилися за ситуації та попросили вказати, що саме пропало з посилки.

“Бачимо, що була оформлена претензія, і за нею наші колеги проводять розслідування. Також погодили виплату компенсації у розмірі 1067 грн після надання фото ІПН або ВД-паспорта з обох сторін”, – йдеться у повідомленні.

Незабаром клієнтка Нової пошти на своїй сторінці у Фейсбук повідомила, що співробітники компанії провели розслідування та вирішили проблему. Їй компенсували 1067 гривень.

“Моя проблема вирішена. Співробітники НП провели розслідування і було прийнято рішення компенсувати мені суму 1067 грн. Не дивлячись на те, що посилка була розпакована вдома (без перевірки на відділенні). Мою претензію зафіксували, перевірили та вирішили) по-мужицьки вирішили), що означає, що Ви професіонали своєї справи і несете відповідальність на всі 100%. А помилки не робить той, хто нічого не робить. Тому інцидент вичерпаний і сподіваюся винуватці покарані. але Ви це зробили. Дякую) тепер я не буду на Вас більше бухтіти)”, – написала жінка.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.