Нова тема Boss для MIUI 12 приємно здивувала фанатів Xiaomi

Сьогодні в магазині з’явилася нова робота від дизайнера JMTER, де в описі до теми автор пояснює, що тема завантажена на прохання заради віджету.

Так ось віджет цей має давнє походження, екран його анімований поточною погодою і якщо я зараз не помиляюся, це оригінальний віджет, тобто змінні погодні превюшки з давньої шикарної і дуже оригінальної теми BOSS, яка свого часу мала шалений успіх.  Також цей віджет я викладала у своїх перших темах *Віджети для робочого столу*, але прев’ю там були трохи змінені та осучаснені і сам віджет знаходився у темі Graphite_Darkmode від Ksy, яка була ще для MIUI 10.

Повертаючись до теми JMTER, сама робота наближена до стоку, але покращеного, з корисними авторськими плюшками, які вже стали впізнавані і улюблені багатьма користувачами. Ось такі “прості” на перший погляд темки містять у собі гарну шторку в 5 ярликів, збільшений шрифт годинника, швидкості мережі та відсотка батареї в рядку стану. Звичайно автор не забув і про сітку робочого столу, яка розширена від 4*6 до 8*16, а також про 4 колонки у папках. Все це разом узяте і називається “смачні плюшки від автора”, якщо звичайно ці зміни для вас важливі.

 

Також у темі BOSS-іконопак, анімований та прикольний. Тема відповідно для двох режимів установки, тому скріншоти я зробила саме на темному режимі, тому що в ньому тема гармонійніша.

Тест на RN 10 Pro (MIUI 12.5; android 11) – застосовалася відмінно і добре виглядає. З приводу дзвонилки нічого писати не буду, у когось злітає, у когось все в нормі, чекаємо коли розробники виправлять цю проблему … Якщо звичайно дочекаємося)), але я все ж таки сподіваюся)
Дивимося скріншоти та ділимося своїми враженнями:

Після застосування рекомендується перезавантаження пристрою (!)
Завантажити

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.