Xiaomi представила недорогий аналог Google Chromecast

На конференції, присвяченій прем’єрі флагмана Xiaomi 12, компанія анонсувала багато інших новинок. Була оприлюднена інформація про систему Xiaomi Paipai. Вона транслюватиме зображення з комп’ютера на окремий екран за аналогією з Google Chromecast.

Нова система полегшує складне завдання «проекції» зображень презентацій в офісних умовах. Для запуску системи потрібно вставити невеликий модуль у ноутбук, а інший у зовнішній екран. Так пристрої забезпечать трансляцію зображення з одного на інше. Приймач і передавач мають Wi-Fi, завдяки чому вони можуть автоматично створювати локальну мережу передачі даних.

Чіп моделі Paipai Wireless Screen Projector може працювати з різними кодеками. Це означає, що користувачеві не потрібно встановлювати додаткові драйвери, експлуатацію можна розпочинати одразу після підключення.

Новинка підтримує 4К дозвіл на швидкості 30 FPS, низький рівень стиснення, низький рівень шуму на зображенні та якісну синхронізацію аудіо та відео. Замість HDMI використовується порт USB Type-C.

Ціна Xiaomi Paipai Wireless Projector складає 78 доларів. Дата виходу пристрою на міжнародний ринок поки що невідома.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.