Вийшла нова версія Telegram із двома крутими можливостями

Розробники Telegram випустили на Android свіжу бета-версію. Вона носить номер 8.4 і вже доступна до скачування та встановлення . У беті Telegram 8.4 реалізовані всього два нововведення, зате які! Тепер можна залишати реакцію до чужих публікацій та приховувати частину тексту у своїх повідомленнях, позначаючи її як спойлер.

Після довгого натискання на набраний текст з’являється меню, в якому тепер є нова опція – “Спойлер”. Якщо вибрати її та надіслати повідомлення, зазначена частина тексту буде прихована, але одержувач може прочитати її, якщо натисне повідомлення.

Реакції

Адміністратори каналів та спільнот можуть дозволити передплатникам використовувати реакції (майже як у Facebook та деяких інших соцмережах). За замовчуванням після подвійного натискання ставиться “палець вгору”, але цю реакцію можна замінити будь-який інший (всього 11 варіантів). У спільнотах показано, хто поставив реакції, а в каналах ця інформація прихована від передплатників та адміністраторів. Адміністратори можуть вибрати, які реакції будуть доступні, або взагалі можуть не включати цю можливість.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.