Популярні мобільні оператори вирішили роздати абонентам ще по одній SIM-карті

Популярні мобільні оператори продовжують пропонувати своїм абонентам корисні функції. Маючи один номер ви зможете отримати дві SIM-карти. Сьогодні ми розповімо про користь додаткової сімки та її можливості.

Деталі

Отримавши другу SIM-карту ви зможете користуватись інтернетом одразу на двох пристроях. Наприклад, ви одночасно зможете говорити з рідними та друзями з одного телефону, а з іншого без проблем користуватись інтернетом. Проте, потрібно знати деталі: з другої SIM-карти ви не зможете телефонувати та відправляти СМС, проте зможете приймати дзвінки.

Дана функція з’явилась в оператора Vodafone у сервісі «Інтернет для другого девайсу». Її можна знайти у пакетах ULTRA та ULTRA VIP, RED XL, XXL, та SuperNet Unlim. Послуга також з’явиться в пакетах для бізнес-клієнтів Red Business L, XL, Ultra та VIP. В більшості випадків послуга надаватиметься без оплати. В іншому випадку, за додаткову SIM-карту доведеться віддати 50 гривень. Аби отримати доступ, вам потрібно буде придбати стартовий пакет за 25 грн.

У «Київстар» вже давно існує дана послуга. Якщо ж ваший тарифний план не передбачає додаткової SIM-карти, ви зможете придбати цю можливість за 50 гривень на чотири тижні.

На відміну від інших операторів, lifecell пропонує цю функцію лише за 25 грн на чотири тижні. Опція отримала назву «МультиSIM інтернет». SIM-карту можна відтворювати за допомогою смартфонів, планшетів, автомагнітол, роутерів, ноутбуків, відеокамер та захисних систем.

У Vodafone ж розповіли, що до кінця 2022 планують розширити коло прихильників прогресивної послуги ще на 50 тис. абонентів.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.