Xiaomi представила розумний зміщувач, очисник та нагрівач води Xiaomi Instant Water Purifier Q800

Він оснащений сенсорним дисплеєм. Компанія Xiaomi представила новий продукт для розумного будинку, яким став очисник води з миттєвим нагрівом до потрібної температури Xiaomi Instant Water Purifier Q800.

Пристрій дозволяє видати гарячу воду всього за секунду, при цьому повністю відфільтрована і готова до вживання. Пропонуються чотири передустановки: нормальний температурний режим (25 ° C), режим молока (45 ° C), режим кави (85 ° C) та режим кип’ятіння (95 ° C). Ви також можете створити нові налаштування користувача за допомогою програми Mijia.

Xiaomi Instant Water Purifier Q800 оснащений новим первинним фільтром зворотного осмосу, з’єднаним із вторинним. Стверджується, що термін служби фільтруючого блоку збільшено на 150% поряд з покращенням на 50% співвідношення чистої та стічної води. Тепер це співвідношення становить 3:1, і стічні води все ще можна використовувати для миття посуду, поливу квітів та миття підлоги.

Також було впроваджено технологію захисту від засмічення вторинного фільтра зворотного осмосу, що дозволяє основному фільтру прослужити до 5 років.

Xiaomi Instant Water Purifier Q800 оснащений сенсорним дисплеєм. На ньому відображається якість води та стан фільтруючого елемента, він також дозволяє регулювати температуру води та потужність напору. Кнопка подачі води фізична, щоб уникати помилкових спрацьовувань або, навпаки, ситуацій, коли сенсор не реагує на мокрі руки.

Xiaomi Instant Water Purifier Q800 пропонується за 595 доларів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.