Секрети MIUI: як захистити свій Xiaomi та себе в пару кліків

Смартфони давно перестали бути просто пристроєм для здійснення дзвінків. У повсякденному підручному гаджеті ми зберігаємо конфіденційні листування, секретні фотографії (можливо навіть інтимного плану), паролі від різних сайтів і навіть кредитні картки. Все гостріше постає питання безпеки, тому різні виробники та розробники приділяють цьому велику увагу. Якщо ж ви використовуєте смартфон Xiaomi, Redmi або Poco, то вас заздалегідь подбали. У прошивці MIUI можна знайти функцію Захист програм, в якій є кілька цікавих фішок, про які ми розповімо.

 

Найкрутішим є доступ до певних програм по паролю, відбитку пальця або особі. Ми часто даємо смартфон іншим людям, і щоб уникнути незручних ситуацій, можна закрити доступ до галереї, месенджерів. Все, що потрібно від користувача, це включити “захист програм”, додати потрібні програми до списку та вибрати бажаний спосіб розблокування.

Банківські програми часто мають власний захист при вході, тому ми рекомендуємо додати до списку захищених програм, де додані ваші карти оплати (різні Aliexpress, Ozon, Wildberries, Lamoda, Letu тощо). Також варто замислитись, у яких розділах може зберігатися щось особисте.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.