Київстар, Vodafone, lifecell та LycaMobile підготували абонентам низькі ціни на тарифи

Новий рік-2022 не за горами, а вже через тиждень, тому мобільні оператори Київстар, Vodafone, lifecell та LycaMobile поспішають порадувати абонентів вигідними зимовими акціями перед святами.

Суперзима від Київстар

Оператор запустив нову “фішку” – “суперсили”, які можна додатково підключити до свого тарифу. У святковий час у компанії вирішили зробити подарунок українцям: при першому підключенні нового пакету послуг із Суперсилами можна не платити першу абонплату.

Акція діє для контрактних абонентів та триває до 31.01.22 (включно). Для абонентів передплати – до 28.02.2022 (включно).

Докладніше ви можете прочитати на сайті компанії.

А для тих, хто активно замовляє подарунки близьким є додаткова акція. Завдяки Суперсилі від Rozetka у тарифах “ТВОЙ” та “ВАШ” можна отримати три місяці безкоштовної доставки від Rozetka Premium та користуватися нею до 15 березня.

Подарунки та знижки від Vodafone

Серед вигідних пропозицій оператора можна виділити одразу кілька. Наприклад, абоненти, які хотіли поміняти SIM-карту, можуть замовити її в інтернеті, і її безкоштовно доставлять у зручне для вас відділення Нової пошти або Укрпошти. До того ж діє акція до 31 грудня, а детальніше можна прочитати на сайті компанії.

Також до 9 січня Vodafone тримає знижки до 50% на smart-подарунки з інтернет-магазину. До того ж під святкову акцію потрапляють смартфони, корисні гаджети. Можна замовити сертифікат як варіант для подарунка близьким і друзям.

Дарувати емоції з lifecell

Мобільний оператор підготував не лише акції для тарифів, а й зробив своєю “фішкою” можливість подарувати собі та близьким емоції у свята.

Так, можна влаштувати свято в кіно з акцією “Дитячий світ”: тільки по 30.12.2021 включно можна активувати та отримати доступ до каталогу послуг, а також можливість стати власником однієї з 5 пар квитків на показ анімаційної комедії “ПІЙ 2” або “Великий” червоний пес Кліффофрд. Детальніше можна дізнатись на сайті компанії.

З цікавих пропозицій також “Мобільний готель”. Можна замовити собі або в подарунок рідним та друзям 30 ГБ мобільного інтернету та 300 хвилин дзвонів на 7 днів лише за 30 гривень. Так ви та ваші близькі зможуть дивитися фільми, слухати музику, публікувати фото та розмовляти нон-стоп. Акція діє до 7 січня.

Дешеві тарифи LycaMobile

У зимовій версії сайту міжнародного оператора, що успішно зайшов на український ринок, абоненти можуть знайти привабливі пропозиції серед пакетів “Все в одному XS/S/M”. Вартість стартує за місяць від 24 гривень! Причому надається можливість вибрати пакет з 4, 8 та 12 ГБ мобільного інтернету, що вистачає при помірному користуванні.

Так, під Новий рік українці можуть скористатися знижками на і так дешеві тарифи. Причому якщо замовити пакет послуг з передоплати на рік, то за низьку вартість можна забезпечити себе зв’язком на 12 місяців

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.