Як отримати 1000 гривень від держави на карту і коли іх можна отримати готівкою в “ПриватБанк” і Monobank

Вакциновані українці, які подадуть заявку на участь у держпрограмі “еПідтримка” в “Діє” зможуть отримати 1000 гривень у 2021 році. Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров. Він також зазначив, що ті, хто вже отримав виплати, найчастіше витрачали гроші на книги, кіно та авіа- або залізничні квитки всередині країни. Ця ж опція буде доступна й іншим українцям, які пройдуть повний курс вакцинації.

Як повідомив Федоров, вже 5 млн. українців подали заявку на отримання 1000 гривень, а 6 млн. відкрили спеціальну карту. З них гроші отримали вже 2,4 млн. людей. Вони встигли витратити вже 270 млн. гривень.

“Гроші почали нараховувати ПриватБанк, ОщадБанк та УкрГазБанк. 3,6 млн українців відкрили картки у цих банках”, – додав він.

“Тисячу Зеленського” видаватимуть готівкою у ПриватБанку та Ощадбанку. Заступник глави Офісу президента Ростислав Шурма заявив про те, що українці зможуть отримати “тисячу Зеленського” готівкою орієнтовно у другій декаді 2022 року. Гроші будуть видавати ті самі фінустанови, які беруть участь у програмі “єПідтримка”. Це ПриватБанк, Ощадбанк, Альфа-Банк, А-Банк, Укргазбанк та monobank.

Також Федоров показав:

Як подати заявку

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.