Київстар анонсував підвищення тарифів з 1 січня

Оператор мобільного зв’язку компанія Київстар повідомив про збільшення послуг та підвищення вартості для абонентів. Зокрема зміни передбачені для лінійки тарифів Smart – з 1 січня 2022 року його вартість буде збільшено на 50 гривень. Київстар обіцяє, що за ці гроші абоненти отримають додаткові 80 хвилин для дзвінків на інші мережі, які також можна використовувати і для дзвінків за кордон на популярні напрямки (Італія, Польща, Чехія, Німеччина, Росія), а також збільшений обсяг МБ інтернет.

У компанії також нагадали, що нові абоненти не можуть підключитися до лінійки Smart (Smart+, Smart Max, Smart Business, Smart Business++). Таким чином, з Нового року для всіх старих абонентів Київстар ці тарифи залишаться дійсними, лише зміниться їхня вартість та наповнення. На додачу до цього Київстар з 1 січня 2022 року змінить умови користування деякими сервісами для бізнесу.

Дивіться також бесіду Юрія Романенка та Віктора Скаршевського: Економіка України: газу немає, бюджетна діра та небезпечні дисбаланси. Так, для всіх користувачів у середньому на 10% збільшиться ціна хвилини переадресованого дзвінка з номера 0-800. Вона не змінювалася вже понад сім років. Крім того, зміни стосуватимуться і вартості послуги розсилки SMS Комерційного контакт-центру – до 0,55 грн за 1 SMS. Серед іншого, у компанії розповіли, що абонентів Київстар, яких торкнуться зміни, проінформують про них у SMS-повідомленнях або електронним листом не пізніше ніж за 7 днів до їх введення.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.