“Нова пошта” нарешті почала встановлювати те, що потрібно кожному

«Нова пошта» нарешті впровадила ту функцію, про яку точно мріяв кожний. Тепер прямо у відділеннях ви зможете приміряти одяг, який ви замовили. Щасливою новиною поділились у прес-службі «Нової пошти».

Деталі

Спочатку це було тестова функція, проте вже зараз вона набрала небаченої популярності. Мабуть існує такого громадянина, який ніколи не замовляв одяг чи взуття в інтернет-магазинах. Проте, раніше на пошті не було такої функції як примірка. Тож тепер кожний матиме можливості приміряти одяг перед тим як оплатити посилку.

Бета-версія проєкта почалася ще восени цього року. Тестувалися близько 50 відділень з Києва, Харкова, Львова та Одеси та мала місце в близько 15 обласних та районних центрів. Спеціально було обрано різні частини країни, для того, аби проаналізувати де будуть більше користуват сь примірочними.

Кожна з примірочних матиме дзеркало в повний ріст, стілець та вішалки для одягу. Спочатку оператор перевіряє вміст посилки, а потім дозволяє вам приміряти речі. Проте, на примірку ви можете взяти лише одну річ. Якщо все підійшло ви зможете оплатити посилку, а якщо ні — то вам доведеться оформити відмова.

Після запуску бета-версії проєкту функція набрала дуже багато схвальних відгуків. Тому, було прийняте рішення поширити цю функцію по всіх відділеннях «Нової пошти» в Україні.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.