Розкритий простий спосіб, як повернутися з Windows 11 на Windows 10

На початку жовтня Microsoft випустила Windows 11. Тоді користувачі почали масово оновлюватися на неї, найчастіше переходячи з Windows 10. Розкритий простий спосіб, як повернутися з Windows 11 на Windows 10. Але згодом знайшлося чимало тих, хто хотів би повернутися назад на «десятку». І, як виявилося, зробити це не так уже й складно.

Наші колеги з Digital Trends опублікували невелику інструкцію, дотримуючись якої можна знову стати користувачем Windows 10. Для цього необхідно зайти в Центр оновлення Windows і знайти пункт Історія оновлень. Далі потрібно розкрити список оновлень і вибрати ОС, яка була встановлена ​​на комп’ютері. Побачивши кнопку «Повернутися до Windows 10», потрібно натиснути на неї і почекати, поки процес відновлення системи завершиться.

Але в даного методу є одне серйозне обмеження – він працює лише протягом 10 днів після переходу на Windows 11. Після цього часу спосіб перестане працювати. І тоді єдиним способом переходу з Windows 11 на Windows 10 буде «чиста» установка образу ОС.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.