Розкрили “секрет”, як можна отримати 1000 гривень від держави готівкою

Вже минулого тижня кожен вакцинованих українець зміг подати заявку на отримання президентської тисячі. Дані кошти можна витратити лише на купівлю книг, квитків на потяги аби літаки,  білет в кінотеатр чи абонемент в спортзал. Проте, в мережі користувачі почали ділитись лайфхаком, як можна отримати кошти готівкою.

Деталі

Раніше була зазначена умова бонусних коштів — їх можна витратити лише в певних сферах для підтримки бізнесу. Українці почали подавати свої заявки ще 17 грудня. За словами Дениса Шмигаля, вже 500 тис. українців отримали свої кошти. Тобто, з бюджету вже витрачено 500 млн. гривень.

Близько 44,57% витратили свої кошти на купівлю книг. 23,83% українців віддали перевагу квиткам у кіно, тощо. Проте в мережі вже почало поширюватись відео, де користувачі діляться тим, як зняти готівку з картки. Таким чином, ви зможете витратити свої кошти на власні інтереси, а не на інтереси держави.

Сенс в тому, що можна придбати товар, а потім через деякий час повернути його. Але знайшлись ті хто спростував даний лайфхак: як виявилось, гроші після повернення повертаюся на картку з якої здійснювалась покупка. Тому, дана допомога є гарним шансом почати читати, відвідувати спортзал, знайомитись з кращими творами літератури, тощо.

Нагадуємо, для того, щоб отримати кошти вам потрібно:

  • оновити додаток;
  • знайти розділ «Гаманець»;
  • натиснути на «Додати»;
  • обрати пункт «Підтримка».

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.