Xiaomi офіційно оголосила дату анонсу Xiaomi 12

Ні для кого не секрет, що китайська компанія Xiaomi готує до запуску нову флагманську серію, яка прийде на зміну нинішній лінійці Mi 11. Очікувалося, що прем’єра Xiaomi 12 відбудеться 12 грудня, що виглядало б дуже символічно. Проте надворі вже 21 грудня, а ми так і не побачили новий китайський флагман. Але в нас хороша новина – його дебют уже не за горами. І сьогодні Xiaomi офіційно оголосила дату анонсу.


Xiaomi буквально увірвалася в соцмережі, щоб оголосити про запуск свого наступного флагмана. Захід, присвячений виходу Xiaomi 12, запланований наступного вівторка, 28 грудня. Які ще моделі нової серії, крім базового Xiaomi 12, ми побачимо в цей день, виробник не уточнив. Так чи інакше, до нової лінійки мають увійти кілька версій флагмана, у тому числі Xiaomi 12X та 12 Pro. Також ходять чутки про вихід топової моделі із приставкою Ultra у назві.

Технічні характеристики флагманської лінійки Xiaomi 12 компанія тримає у секреті. Відомо лише, що це будуть одні із перших смартфонів на ринку на базі нового флагманського чіпсету Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.