Cмартфони Xiaomi 12 та Xiaomi 12 Pro поступилили продажу

Глава Xiaomi показав на своїй сторінці в соцмережі Weibo перший тизер, який готується до випуску флагмана Xiaomi 12. Цей смартфон виглядатиме так:

Судячи з цього рендеру, тизерити особливо нічого, адже ми звикли до смартфонів із вузькими рамками навколо екрана та мініатюрними вирізами під фронтальну камеру, і нас цим не здивувати. Набагато цікавіше було б подивитися на задню частину корпусу, де розміщується камера, але це, мабуть, приберегли для наступної порції тизерів. Втім, раніше інсайдери вже злили зображення Xiaomi 12 Pro та Ultra, на яких чудово видно конструкції камер.

Примітно, що одночасно з публікацією тизера в китайському маркетплейсі JD з’явилися сторінки Xiaomi 12 та Xiaomi 12 Pro, але там на жаль немає жодної інформації про ці пристрої, у тому числі щодо цін. Користувачі JD вже оформили сто тисяч попередніх замовлень на ці новинки, навіть не знаючи, якими вони будуть.

 

Китайські інсайдери стверджують, що Xiaomi 12 та інші смартфони цієї лінійки будуть представлені 28 грудня того ж дня, що і Xiaomi 11 роком раніше. Тоді ж Xiaomi може анонсувати довгоочікуваний випуск оновлення MIUI 13. Відомо, що Xiaomi 12 стане одним із перших смартфонів з новим топовим процесором Snapdragon 8 Gen 1, який набирає в AnTuTu більше мільйона балів, і першим пристроєм Xiaomi з оновленою оболонкою.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.