“ПриватБанк” і Monobank попередили про блокування банківських рахунків

В мережі з’явились причини, за якими вашу картку можуть назавжди заблокувати. На сьогодні проводиться досить жорсткий моніторинг клієнтів банків. Якщо вам надійшла велика сума на рахунок, ви повинні підтвердити, що ваші кошти є законними. Про це повідомила Олександра Томашевська, консультант Київського Центру підтримки та розвитку бізнесу.

Деталі

Банки, на відміну від податкової служби, проводять жорсткішу перевірку банківських рахунків українців. Люди, які очікують великі суми на свої картки, одразу збирають всі документи, аби підтвердити законність їх надходження.

В тому випадку, якщо особа не надасть документи, банк влаштує серйозніші проблеми, аніж податкова служба. У випадку з податковою службою, ви можете сплатити збір. А банк одразу блокує картку до тих пір, поки клієнт не доведе законність коштів.

Таким чином, це допоможе громадянам почати узаконювати свої кошти. Дана податкова амністія стартувала на початку вересня цього року та тривати 1.09.2022. Протягом року українці зможуть подати декларацію та сплатити податок з активів, з яких не були сплачені податки і збори.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.