Найкращі смартфони Xiaomi 2021 року за співвідношенням ціни та якості

Свята вже на носі, а отже, саме час задуматися про подарунок для себе та близьких. Гарним подарунком на Новий рік та Різдво може стати смартфон, особливо якщо це Xiaomi. Саме тому нова підбірка присвячена найкращим смартфонам китайського бренду за співвідношенням ціна-якість.

Redmi 10

Відкриває добірку один із найпопулярніших смартфонів бренду Redmi у 2021 році. Завдяки оновленому дизайну та покращеним характеристикам Redmi 10 став справжнім фаворитом серед шанувальників Xiaomi. Крім того, це один із найдешевших смартфонів середнього класу.

Серед особливостей Redmi 10 – 6,5-дюймовий дисплей з роздільною здатністю Full HD+ та частотою оновлення 90 Гц та акумуляторна батарея на 5000 мАг. В основу смартфона ліг чіпсет Helio G88 від MediaTek, компанію якому в залежності від обраної версії складають 4 або 6 Гбайт оперативної та 64 або 128 Гбайт вбудованої пам’яті. А головна фішка Redmi 10, звичайно, його основна камера з головним датчиком на 50 мегапікселів. Також є фронтальна камера з роздільною здатністю 8 мегапікселів для селфі та відеозв’язку.

POCO X3 Pro

POCO X3 Pro став одним з смартфонів, що найбільше продаються, на Чорну п’ятницю, що враховуючи його характеристики зовсім не дивно. Але що саме робить цю модель такою особливою? Вся справа в тому, що це надзвичайно потужний смартфон за свої гроші, який легко справляється навіть із важкими іграми та вимогливими програмами. Високу продуктивність йому забезпечує колишній флагманський чіпсет Qualcomm Snapdragon 860 у компанії з 6 або 8 Гбайт оперативної та 128 або 256 Гбайт вбудованої пам’яті. Також він може похвалитися 6,67-дюймовим дисплеєм з частотою оновлення зображення 120 Гц, акумуляторною батареєю ємністю 5160 мАч з підтримкою швидкої зарядки потужністю 33 Вт, основною камерою на 48 мегапікселів та 20-мегапіксельною селфі.

Redmi Note 10 Pro

Нове покоління серії Redmi Note дебютувало на початку цього року і найбільшу увагу серед нових моделей привернув до себе старший Redmi Note 10 Pro. Незважаючи на те, що за ціною це модель середнього класу, його характеристики говорять про те, що перед нами один із найвищих технологій смартфонів року, що минає.

Для початку потрібно сказати, що він побудований на платформі Qualcomm Snapdragon 732G і оснащений 6,67-дюймовим дисплеєм AMOLED з частотою оновлення 120 Гц. Живиться смартфон від акумуляторної батареї ємністю 5020 мАг з функцією швидкого заряджання потужністю 33 Вт через порт USB Type-C. Однак головна фішка Redmi Note 10 Pro полягає в його камерах, а точніше, в основній камері з роздільною здатністю 108 мегапікселів. Це робить смартфон справжньою знахідкою для любителів фотографії.

Xiaomi 11 Lite 5G NE

Четверте місце в списку кращих смартфонів Xiaomi 2021 займає представник флагманської серії Mi 11. Це Xiaomi 11 Lite 5G NE, який виділяє на тлі побратимів своїм тонким корпусом (всього 6,8) і легкою вагою (158 г), завдяки чому комфортно лежить в руку.

Усередині смартфона встановлений чіпсет Qualcomm Snapdragon 778 та акумуляторна батарея ємністю 4250 мАг. Також він оснащений 6,55-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD+ та основною камерою з 64-мегапіксельним датчиком від Samsung. Крім цього Lite-версія Xiaomi 11 може похвалитися підтримкою 5G та NFC, подвійними стереодинаміками та лінійним вібромотором.

POCO F3

POCO F3 з’явився на ринку разом з POCO X3 Pro і відразу сподобався шанувальникам суббренду Xiaomi. І його справді є за що любити. Як мінімум за 6,67-дюймовий AMOLED-дисплей виробництва Samsung з частотою оновлення 120 Гц і частотою дискретизації 360 Гц, за процесор субфлагманського рівня Qualcomm Snapdragon 870, вбудований накопичувач на 128 або 256 Гбайт . Крім того, смартфон може похвалитися потрійною основною камерою, що складається з головного 48-мегапіксельного датчика, 5-мегапіксельної камери з телемакрооб’єктивом і 8-мегапіксельного модуля з ультраширококутним об’єктивом. А для зйомки селфі та відеозв’язку у нього є 20-мегапіксельна фронтальна камера.

Xiaomi 11i

Завершує добірку кращих смартфонів Xiaomi року модель, яку називають одним з найцікавіших смартфонів високого класу. Xiaomi 11i вигідно виділяється на тлі конкурентів із кількох причин. Це і стереодинаміки з чудовим звучанням, і 108-мегапіксельна основна камера з крутими інструментами для відеозйомки, великий, яскравий і чіткий екран з роздільною здатністю Full HD+, частотою оновлення зображення 120 Гц і частотою дискретизації 480 Гц. При всьому цьому Xiaomi 11i – це легкий, сучасний і елегантний пристрій.

Серцем смартфона став флагманський чіпсет Qualcomm Snapdragon 888 у парі з 8 Гбайт ОЗУ. Місткість вбудованого накопичувача в залежності від вибраної версії варіюється від 128 до 256 Гбайт. А живиться Xiaomi 11i від акумуляторної батареї ємністю 4520 мАч з функцією швидкого заряджання потужністю 33 Вт через порт USB Type-C.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.