ПриватБанк розповів, коли почне нараховувати 1000 гривень від держави

ПриватБанк розповів про нюанси оформлення картки “еПідтримка”, на яку вакциновані українці зможуть отримати 1000 гривень. Як повідомляє прес-служба банку, відкрити картку для отримання виплати можуть не лише клієнти банку, причому зробити це можна віддалено без звернення до відділення ПриватБанку.

“У нас є віддалена ідентифікація, тому завантажуйте останню версію Приват24 та приєднуйтесь до наших клієнтів”, – сказали у банку.

Водночас у ПриватБанку зазначили, що відкриття картки “еПідтримка” для українців, які ще не досягли 18-річного віку, не є доступним. Також умовою отримання допомоги від держави є наявність “зеленого” сертифікату вакцинації у додатку “Дія”. Водночас у банку попередили, що іноді після відкриття картки вона не підтягується до “Дії”. У цьому випадку нічого робити не потрібно, досить трохи почекати, адже іноді через те, що деякі дані не підтягуються, відображення відкритого рахунку в програмі може затриматися.

“Раз на добу банки додатково підвантажують дані. Якщо через добу IBAN не підтягнеться, спробуйте знову”, – пояснили у банку.

Як зазначили у ПриватБанку, держпрограма стартує з 19 грудня, тому й зарахування допомоги варто очікувати, починаючи з цієї дати.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.