Кращі тарифи від “Київстар” 2022 року

“Київстар” має безліч цікавихта корисних тарифів. Сьгогдні ми вам розповімо про найкращі з них, та які точно увійдуть до ТОП тарифів 2022 року.

Деталі

Наприклад, “Київстар” має тариф з назвою “Смачний”. Ціна тарифу склала 125 грн. за 4 тижні. За умовами ви матимите 20 Гб інтернету, безлімітний зв’язок всередині мережі та 300 хвилин на дзвінки на номери інших операторів та за кордон. 14 додатків за акцією не тарифікуються.

Разом з тим, ви можете обрати “суперсилу” (додаткові хвилини чи інтернет, SIM для планшета або 2-го телефону, онлайн-телебачення Київстар ТБ, тощо).

Доплативши 25 гривень можна стати користувачем пакету “Love”. Ви отримаєте не хвилини, а цілих 20 годин спілкування на дзвінки інших мобільних операторів. 56 додатків обійдуться вамм безкоштовно, адже вони не таріфікуються.

Існує також бюджетний тариф “Дзвінки для батьків” та “Київстар сім’я”, які коштують  за 75 та 100 грн за чотири тижні користування. Перший надасть вам можливість безлімітно спілкуватись всередині мережі. Крім того, ваші батьки отримають 100 Мб інтернету. Вартість хвилини розмови на інші номери складе 0,6 грн. “Київстар сім’я” надасть вам 6 ГБ інтернет-трафіку та безлімітні дзвінки всередині мережі, 60 хфилин на дзвінки номерів інших мобільниї операторів та закордон, 60 SMS по Україні.

За найдорожчий тариф доведеться сплатити 500 гривень на місяць. ви отримаєте безлім на інтернет, дзвінки, та цікаві додаткові послуги.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.