Компанія Xiaomi випустила нову міні-приставку TV Stick 4K, яка зробить будь-який телевізор розумним

Компанія Xiaomi випустила нову модель ТВ-донгла TV Stick 4K. Гаджет має покращені характеристики і здатний додати сучасні та просунуті смарт-функції телевізорам, у яких їх немає або вони застаріли.

TV Stick 4K отримав приблизно такий же дизайн, як у попередньої моделі Mi TV Stick і так само під’єднується до телевізора або проектор через HDMI-вхід і живиться через роз’єм microUSB від найближчого USB-порту або окремого адаптера. У комплектацію входить HDMI-кабель, адаптер живлення та пульт дистанційного керування з Bluetooth, мікрофоном для прийому голосових команд та окремими кнопками для швидкого запуску сервісів із фільмами, серіалами та телешоу.

Як операційна система задіяний Android TV 11 з підтримкою установки будь-яких додатків та ігор з Play Маркета. Донгл підтримує відтворення відео з роздільною здатністю до 4K з локальної пам’яті або стрімінгових сервісів, а також об’ємного звуку у форматах Dolby Vision, Dolby Atmos та DTS HD.

Що стосується технічних параметрів, TV Stick 4K використовується платформа Amlogic S905Y4 на базі ядер ARM Cortex-A35, графічного чіпа ARM Mali-G31, 2 ГБ оперативної пам’яті і 8-гігабайтного накопичувача.

За якою ціною Xiaomi буде продавати TV Stick 4K, поки невідомо, але можна очікувати, що не дорожче за попередню модель, тобто приблизно за 1475 гривень.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.