Ще один смартфон Xiaomi нарешті почав отримувати MIUI 12.5 Enhanced Edition

З дня на день китайська компанія Xiaomi має представити нове покоління своєї фірмової прошивки MIUI. А поки користувачі чекають запуску MIUI 13, Xiaomi завершує поширення попередньої версії ПЗ. Йдеться про анонсовану минулим літом прошивку MIUI 12.5 Enhanced Edition, яка нарешті дісталася Redmi Note 10S.

Представлений у березні 2021 року Redmi Note 10S спочатку поставлявся з прошивкою MIUI 12.5, встановленою поверх Android 11. А тепер, більш ніж через півроку з моменту виходу, смартфон отримав оновлення у вигляді MIUI 12.5 Enhanced Edition. Першими оновитись можуть власники смартфонів із Туреччини. Для них прошивка вийшла з номером збирання V12.5.5.0.RKLTRXM. Найближчими днями оновлення з’явиться і в інших регіонах.

Нагадаємо, Redmi Note 10S – один із представників серії Redmi Note 10 для міжнародного ринку. Він базується на чіпсеті MediaTek Helio G95 і оснащується 6,43-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD+, 13-мегапіксельною фронтальною камерою, квадрокамерою на тильній стороні, що складається з 64-мегапіксельного головного модуля, 8- та 2-мегапіксельного датчика глибини для портретної зйомки. Серед інших особливостей пристрою – слот для карти пам’яті формату microSD, класичний 3,5-міліметровий аудіороз’єм для навушників, бічний сканер відбитків пальців та захищений від пилу та вологи за стандартом IP53 корпус. Живиться смартфон від акумуляторної батареї ємністю 5000 мАч з підтримкою швидкої зарядки потужністю 33 Вт. Наступним великим програмним оновленням для Redmi Note 10S стане MIUI 13 на основі Android 12. Воно вийде найближчими місяцями.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.